Hitta låttexter från dina favoritartister!

Nedan får du tips på vilka hemsidor du kan använda för att hitta låttexterna till dina favoritlåtar.

Minns du inte namnet på låten?

Om du inte minns namnet på en låt du nynnar på kan du tack vare flera hemsidor snabbt och enkelt få fram det rätta svaret! På hemsidan Peterbe.com kan du enkelt skriva in en fras eller en del av en låttext i sökfältet på hemsidan för att få fram en låt du söker.

Hemsidorna där du kan hitta låttexter

Om du vill lära dig en låt utantill eller helt enkelt få fram texten till en låt – då finns det mängder av alternativ.

1.Lyrix.se

En av alla hemsidor där du kan hitta låttexter online. Antingen kan du fylla i sökfältet själv, eller också välja att söka efter artistens eller bandets första bokstav bland bokstäverna längst upp på sidan.

Lyrix.se

2.Lyrics.com

Här kan du fylla i sökord och hitta låttexter i alfabetisk ordning. Låttexterna kan bli betygsatta och vissa kan också bli översatta till andra språk.

Lyrics.com

3.Azlyrics.com

På Azlyrics hemsida marknadsför de sig med att de är bäst på engelska låttexter. Här kan du enkelt trycka fram några av de mest aktuella låtarna från startsidan för att komma rätt.

Azlyrics.com

4.Genius.com

Genius är en av de bredare sidorna, som inte enbart har låttexter utan också en nätbutik där du kan köpa kläder med Genius-loggan. Här hittar du låttexter med kort information om den sökta låten på samma sida.

Genius.com